Avdelning

Platsansvarig

Connect

Skolfest Sverige AB

Skolfest Sverige AB har sedan 2001 hjälpt elever att arrangera sin studentskiva, studentflak och avslutningsfest. Med längst erfarenhet i branschen har vi under många år stoltserat med Stockholms största lokalutbud. Med det breda utbudet av lokaler har vi möjlighet att tillgodose alternativ för alla typer av gymnasieklasser, oavsett storlek, förväntningar eller geografiska önskemål.

Kombinationen av elevernas/kundernas önskemål och vår långa erfarenhet inom studentmäkleri skapar vi en minnesvärd studentskiva. Skolfest är marknadsledande i Storstockholm inom studentarrangemang och genomför varje år över 300 studentarrangemang.

Arbetsbeskrivning Platsansvarig, Skolfest Sverige AB

Som platsansvarig på studentskivan är du länken mellan företaget – kunden (studenten) – restaurangen. Det är den platansvarige som ser till att allt under kvällens löper smidigt för att sedan rapportera in till kontoret all nödvändig information om det genomförda arrangemanget.

Vanliga uppgifter är att hälsa kunden välkommen, hjälpa till med bordsplacering, teknik och informera kunden om kvällens rutiner under förberedelserna, svara på frågor under kvällen, se till att middagen flyter samt avslutningsvis ansvara för kassan under eftersläppet (festen).

Vi ser fram emot din ansökan!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Stockholm

Artemisgatan 21
11542 Stockholm Vägbeskrivning info@skolfest.se 08-6647534 Se sida

Jobbar du redan på Skolfest?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@skolfest.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor