Avdelning

Discjockey

Connect

Skolfest Sverige AB

Skolfest Sverige AB har sedan 2001 hjälpt elever att arrangera sin studentskiva, studentflak och avslutningsfest. Med längst erfarenhet i branschen har vi under många år stoltserat med Stockholms största lokalutbud. Med det breda utbudet av lokaler har vi möjlighet att tillgodose alternativ för alla typer av gymnasieklasser, oavsett storlek, förväntningar eller geografiska önskemål.

Kombinationen av elevernas/kundernas önskemål och vår långa erfarenhet inom studentmäkleri skapar vi en minnesvärd studentskiva. Skolfest är marknadsledande i Storstockholm inom studentarrangemang och genomför varje år över 300 studentarrangemang.Vi söker ständigt nya kollegor med sinne för musik och dans. Har du erfarenhet av att spela alltifrån senaste house-hiten till Britney Spears "Baby One More Time"? Då passar du perfekt hos oss!

DJ hos Skolfest Sverige AB

Som DJ på våra studentskivor är det kunden, gästerna och stämningen som ska stå i fokus. Inte du. Är du en prestigelös person med fötterna på jorden?

Som DJ hos Skolfest knyter du snabbt kontakter på många av Stockholms nattklubbar och majoriteten av de som spelat för oss har med enkelhet vandrat vidare ut i Stockholms nattliv.

Vi ser fram emot din ansökan!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Stockholm

Artemisgatan 21
11542 Stockholm Vägbeskrivning info@skolfest.se 08-6647534 Se sida

Jobbar du redan på Skolfest?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@skolfest.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor